شما میتوانید با تمیز کردن نقرهجات ( سیلور ) جان تازهای به آنها ببخشید و آنها را برقانداخته و مانند موقعی که خردید کنید . شما میتوانید بدون استفاده از نقره پاککنها که برای نقره ضرر دارند و میتوانند به آن آسیب برسانند ، نقره را تمیز کرده و برق بی اندازید .
از بین بردن جرم و کدری نقره نیز در ادامه مقاله گفته خواهد شد ، با سایت کوروک همراه باشید !!
تمیز کردن نقره
با مایع ظرفشویی ملایم نقره را بشورید . کاسهای را با آب گرم پرکنید و چند قطره مایع ظرفشویی ملایم به آن اضافه کنید . نقره را داخل کاسه گذاشته و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه خیس بخورد .
حواستان باشد جواهرات نقره را با دست مقداری بسابید ، سپس آبکشی کنید و با پارچه نرمی آن را خشککنید .
ترکیبی از روغنزیتون و آبلیمو را امتحان کنید . ۱ قاشق چایخوری روغنزیتون و نصف پیمانه ( ۱۲۰ میلیلیتر ) آبلیمو را مخلوطکنید . پارچه نرم غیر ساینده را درون محلول زده و نقره را جلا دهید ، سپس آبکشی و خشک نمایید .
از تمیزکنندههای نقره بااحتیاط مصرف کنید . تمیزکنندههای نقره دارای حلالهای قویای هستند که میتوانند بخار سمی از خود تولید کنند . همچنین دور ریزی آنها در طبیعت به دلیل داشته مواد شیمیایی مقدور نیست .
همچنین پاککنندههای نقره میتوانند باعث آسیب رساندن به نقره شوند ، زیرا ممکن است لایه ضد کدری یا پتینه کاری را از بین ببرند .
با جوششیرین و خمیردندان نقره را نسابید . شما نباید نقره را با جوششیرین بسابید ، زیرا جوششیرین میتواند باعث خط انداختن روی نقره شود . همچنین از خمیردندان نیز استفاده نکنید .
از بین بردن کدری و لکهگیری نقره
مقداری آب را بجوش بی آورید . با استفاده از ماهیتابه یا قابلمه ، مقداری آب متناسب با اندازه جسم نقرهای خود بجوش بی آورید .
کف کاسه یا ظرفی را با فویل آلومینیومی بپوشانید . فویل آلومینیومی بزرگی را برداشته و کف ظرف موردنظر را بپوشانید . حواستان باشد که بهخوبی کف و کنارههای ظرف را بپوشاند .
نقره را داخل کاسه فویلدار بگذارید . بعدازاینکه کاسه یا ظرف را با فویل آلومینیومی پوشاندید ، نقره را داخل فویل بگذارید . نقره باید در تماس با فویل باشد تا واکنش شیمیایی انجامشده و کدری آن از بین برود .
جوششیرین داخل آب جوش بریزید . بعدازاینکه آب جوش آمد ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۱ قاشق غذاخوری جوششیرین به ازای هر یک پیمانه آب ( ۲۴۰ میلیلیتر ) به آب جوش اضافه کنید . حواستان باشد که طبیعی است که محلول مقداری کف کند و بالا بی آید .
محلول را داخل کاسه بریزید . محلول را مستقیماً روی نقره بریزید و مطمئن شوید که کاملاً در آن غوطهور میشود .
بگذارید ۲ تا ۱۰ دقیقه نقره خیس بخورد . برای از بین بردن تیرگی باید بگذارید تا نقره چند دقیقه خیس بخورد . اگر نقره خیلی کدر است ممکن است نیاز باشد تا آن را ۱۰ دقیقه بگذارید تا خیس بخورد .
نقره را با آب سرد آبکشی کنید . بعد از خیس خوردن ، زیورآلات نقرهای را دربیآورید و با آب سرد و تمیز آن را آبکشی کنید . در صورت امکان با آب تصفیهشده این کار را انجام دهید .
با دستمال نرم نقره را خشککنید . بعد از آبکشی کردن نقره ، آن را با دستمالی که زبر و ساینده نباشد ( مانند دستمال مایکروفایبر ) آن را خشککنید . حواستان باشد که کاملا نقره را خشککنید .
پولیش کردن نقره
دستمال نرم غیر سایندهای بردارید . نیازی نیست شما دستمال مخصوصی برای پولیش کردن و برق انداختن نقره بخرید ، یک دستمال نرم بدون پرز نیز مانند دستمال مایکروفایبر نیز کار میکند .
استفاده از دستمال زبر میتواند باعث خط انداختن روی نقره شود .
هرگز از تیشرتهای کهنه برای تمیز کردن نقره استفاده نکنید ، زیرا رنگ روی آنها میتواند باعث آسیب زدن به نقره شود .
از دستمالکاغذی و توالت نیز استفاده نکنید ، زیرا میتواند روی نقره خط بی اندازد .
با حرکات بلند به صورت عقب و جلویی نقره را پولیش کنید . با ملایمت سطح روی نقره را دستمال بکشید . از مالیدن پارچه با حرکات چرخشی خودداری کنید ، زیرا میتواند باعث بزرگ شدن خط و خشهای موجود شود .
از قسمت تمیز دستمال استفاده کنید . بعدازاینکه دستمالی که نقره را تمیز کردید ، کثیف شد ، دستمال را برگردانید . با این کار مطمئن میشوید که لکهها دوباره روی نقره برنمیگردند .
از گوش پاککن برای کارهای ریز استفاده کنید . اگر برای تمیز کردن قسمتهای خیلی ریز و باریک مشکلدارید ، میتوانید با گوش پاککن آنها را از بین ببرید .
حتماً مطمئن شوید که گوش پاککن ۱۰۰% پنبه باشد ، زیرا دیگر الیاف ممکن است باعث خط انداختن و تیره شده نقره شوند .
بدون دیدگاه