تنها راه درمان بیماری گال در دنیا ( ۵ روزه )
حتما ویدیوی زیر را تماشا بفرمایید
خب حالا باید برسیم به اینکه ، آیا بیماری گال درمان قطعی و فوری دارد یا خیر ؟
چند وقتی هست که محصولی با تاثیر فوق العاده و گیاهی توسط متخصصان این حوزه تولید شده که فقط در ۳ الی ۵ روز میتونه به طور کلی گال رو از بین ببره و ریشه کن کنه . بسیار از دوستان با درمان های معمول ارائه شده در سایت ها و مراکز درمانی به نتیجه مطلوبی نرسیدن ، اما این محصول با تضمین واقعی و تاثیر فوق العاده میتونه شما رو برای همیشه از شر گال خلاص کنه !!!!
پروسه درمان چگونه است ؟
تمام پروسه درمان ۵ روزه ، اما دارو چیست ؟ با استفاده از مواد معدنی وارداتی از کشورهای اروپایی بدون عوارض که از نوزاد ۱۰ روزه تا زنان باردار یا شیرده میتونن از اون استفاده کنند.
درمان گال در کل دنیا تخصص ماست
تنها درمان کننده واقعی گال در تمام دنیا ، فقط مجموعه دکتر سلام هست . فریب افراد متقلب رو نخورید و با بیماریتون شوخی نکنید . سلامتی و درمان بیماری گال خود را با خیال آسوده به ما بسپارید . با ۱۵ سال سابقه درخشان بدون حتی ۱ نفر مرجوعی در تمام سال های فعالیت !!!!
راههای ارتباطی جهت مشاوره رایگان و خرید ( پاسخگویی ۲۴ ساعته ) :
۲۴ ساعته پاسخگوی تماس شما هستیم !!!
اینستاگرام :
حتما از مشاوره رایگان ۲۴ ساعتشون استفاده کنید ، چون در اینکار متخصص هستند و به کشورهای خارجی هم ارسال دارند 🙂
نظر یکی از مشتریان عزیز ( حتما گوش بدید ) :
بیماری گال ( به انگلیسی : scabies ) یک بیماری شایع و مقاوم پوستی است که باعث خارش شدید میشود . خارش پوست به دلیل رفتن گال در زیرپوست است . گال بهراحتی با تماس پوست باپوست به افراد دیگر منتقل میشوند و بهسرعت در مناطق شلوغ گسترش میابد . خارش بدن به دلیل عکسالعمل ( حساسیت ) بدن به گال ، ضایعات و تخمهای آنها که در زیرپوست میگذارند میباشد .
برآمدگیهای کوچک قرمز و تاول روی پوست ایجادشده که ایجاد خارش میکنند . گال شدیداً مسری است اما میتوانید خارش را با کشتن این موجودات برطرف کرده و به زندگی عادی خود بازگردید .
شما باید از شر تخم گال نیز راحت شوید و بخشی از درمان است . درمان گال راحت است اما بهسادگی منتقل میشود و بعد از درمان باید خانه و ماشین شخصی را ضدعفونی و تمیز کرد .
گال چیست ؟
گال یک بیماری انگلی است که با خارش شدیدی همراه است و علت آن گروهی از هیره ها به نام هیره خارشی هستند . هیره های خارشی شبیه کنه بوده اما بسیار کوچکتر و میکروسکوپی میباشند . خارش به دلیل تراوشهای بدن انگل است .
انگل تونلهای زیادی در پوست حفر میکند که در آنجا تخمریزی و زندگی میکند .
گال ها در هوای گرما و مرطوب شایعتر هستند .
درمان گال چیست ؟
درمان عموماً با پماد پرمترین ، شامپو لیندان ، پماد کرونتمیتون و محلول گامابنزن هگزاکلراید است . عموماً همه اعضای خانواده باید همزمان درمان شوند . البته راههای درمانی زیاد دیگری نیز وجود دارد که در ادامه روش استفاده و راههای درمان را معرفی و تشریح میکنیم .
گال چگونه منتشر میشود ؟
گال از انسانی به انسان دیگر منتقل میشود . همچنین میتواند از لوازمی که بهصورت مشترک مانند : حوله و رخت خواب و غیره استفاده میشود انتقال پیدا کند .
برای جلوگیری سریعاً خود را با شامپو آنتی باکتریال شستشو دهید و لباسهای خود را نیز بشورید .
تا جایی که امکان دارد با افراد دارای گال تماس نداشته باشید . حتی دست دادن در ۵ ثانیه نیز میتواند گال را منتقل کند .
چگونه بفهمیم درمان شدهایم ؟
بعد از اولین نشانههای درمان مانند کاهش خارش نباید درمان را ول کرد و باید حتماً درمان را کامل کنید . شما در اوایل درمان خود گال ها را میکشید اما تخم آنها در پوست باقی میماند و درزمانی که از تخم بیرون بیایند دوباره خارش شروعشده و علائم بازخواهد گشت . بنابراین حتماً درمان را کامل کنید .
تشخیص و درمان گال
چگونه بفهمیم گال داریم ؟ خارش شدید که چند هفته یا چند ماه طول بکشد میتواند به دلیل گال باشد .
علائم گال شامل موارد زیر است :
۱ – خارش شدید ؛ مخصوصاً در شب
۲ – برآمدگیهای کوچک قرمز مانند بثورات پوستی . این بثورات میتوانند در کل بدن باشند یا در منطقهای خاص بروز کنند . مناطقی که عموماً درگیری میشوند مچ دست ، زیر بغل ، بین انگشتان ، ناحیه تناسلی ، کمر و خط کمربند است . همچنین این بثورات میتوانند دارای تاولهای کوچک نیز باشند .
۳ – خطوط ریز زیرپوستی بین برآمدگیها . آنها معمولاً به رنگ خاکستری کمرنگ و کمی بیرون زده میباشند .
۴ – گال نروژی (Norwegian scabies or crusted scabies ) یک نوع نادر و شدید گال است . نشانه این نوع گال برآمدگیهای کلفت پوست است که ممکن است بارنگ خاکستری ظاهر شود . آنها حاوی صدها تا هزاران تخم و مایت هستند . این نوع گال نادر بوده و عموماً در بیماران دارای ضعف ایمنی بدن رخ میدهد .
نکته : اگر باکسی که گال دارد تماس داشتید و دارای علائم گفتهشده هستید هوشیار باشید .
چگونه خارش را کم کنیم ؟ اگر خارش شدید دارید میتوانید با گرفتن دوش آب سرد و زدن لوسیون کالامین دی خارش را تسکین دهید . همچنین میتوانید از داروهای خوراکی ضد حساسیت نسخه آزاد مانند سیتریزین و دیفن هیدرامین هیدروکلراید استفاده کنید .
داروهای تجویزی توسط پزشک چه چیزهایی است ؟ این داروها باید فقط زیر نظر پزشک تجویز و مصرف شوند .
داروهای تجویزی شامل :
۱ – عموماً کرم یا لوسیون حاوی ۵% پرمترین توسط پزشک تجویز میشود . پرمترین بهصورت موضعی مصرف میشود و عوارض کمی مانند سوزش ، گزش و خارش دارد . پرمترین فقط گال را میکشد اما تخمهای آنها باقی میماند بنابراین استفاده دوباره از آن موردنیاز است . عموماً بهصورت ۲ بار در یک هفته بهعنوان کمترین مقدار مصرف موردنیاز است .
۲ – برای کسانیکه دارای آلودگی شدید و نقص سیستم ایمنی بدن هستند ممکن است پزشک شما داروی خوراکی ایفرمکتین (Ivermectin ) تجویز کند . این دارو عموماً برای گال های نروژی تجویز میشود و بهصورت ۱ دوز تکی است البته ممکن است بعضی پزشکان بعد از یک هفته یک دوز دیگر را نیز برای بیمار تجویز کنند . عوارض ایفرمکتین شامل : تب ، لرز ، سردرد ، کاهش اشتها ، درد مفصل و راش ( دانههای پوستی ) میشود .
۳ – پزشک شما ممکن است از کرم و لوسیون های دیگری بجای پرمترین تجویز کند . کرمهای تجویزی : سولفور ۶% ، لیندان ( گامابنزن هگزاکلراید ) ۱% ، کروتامیتون ۱۰% میتواند گزینههای درمانی باشد . تجویز این داروها زیاد شایع نیست و اگر درمان با پرمترین و ایفرمکتین جواب ندهد از آنها استفاده میکنند . عوارض لیندان : تشنج ، راش و اگر زیاد مصرف شود یا از آن درست استفاده نشود میتواند سمی باشد و عوارض کروتامیتون : خارش و راش است .
درمانهای خانگی چه چیزهایی هستند ؟ بسیاری از درمانهای سنتی و گیاهی برای درمان گال وجود دارند که بسیاری از افراد درگذشته از آنها استفاده کردهاند . مشکل این درمانها ثابت نشدن کارایی آنها و تأثیر قطعی است زیرا شواهد علمی آنها را ثابت نکرده است . قبل از مصرف کردن داروهای گیاهی با پزشک خود مشورت کنید .
درمانهای گیاهی گال :
- زردچوبه
- چریش
- لول ( گونهای انجیر هندی )
- اکالیپتوس نیلی
- Karanja
- Devil’s horsewhip
درمانهای خانگی تایید شده
سولفور را امتحان کنید . یک قسمت سولفور (sulfur ) را با ۱۰ قسمت کرم مخلوطکنید تا یک کرم بدن مؤثر بسازید و کرم را روی بدن بزنید . سولفور برای گال سمی است و میتواند آن را بکشد .
بسیاری از کرمهای تجویزی نیز موجود میباشند که حاوی سولفور هستند و میتوانند گال را بکشند که برای همه مناسب نیست و باید قبل از مصرف روی ناحیه کوچکی از پوست تست شود تا به آن حساسیت نداشته باشید .
روغن چریش استفاده کنید . چریش در طب آیورودا بهعنوان ضدعفونیکننده ، قابض ، آنتی باکتریال و داشتن خواص التیامبخش شناخته میشود . در هنگام درمان گال باید تمام داروها را روی تمام قسمتهای بدن بزنید . قسمتهایی مانند : بین انگشتان ، پا ، ناحیه باسن ، پشت زانو و حتی کف پا .
کرم باید ۸ تا ۲۴ ساعت باید بماند . کرم باید بعد از هر بار شستشوی دست و صورت دوباره زده شود . کرم باعث کشتن گال ، آرام کردن پوست ، کاهش خارش ، کاهش درد ، کاهش التهاب و آلودگی دوم میشود .
همچنین میتوانید ۵ عدد برگ تازه گیاه چریش را له کردن و به مناطقی از پوست که مبتلا به گال شده است بزنید .
درمان با ایفرمکتین را شروع کنید . پزشک شما ممکن است برای شما داروی خوراکی ایفرمکتین تجویز کند که یک داروی ضد انگلی بوده و میتواند گال را بکشد . با مصرف این دارو در چند روز بعد پیشرفت در درمان قابلمشاهده است .
بااینحال درمان خوراکی ممکن است به دلیل آسیبپذیری سیستم ایمنی باشد که نمیتوانند درمان سختگیرانه موضعی را رعایت کنند .
به دنبال کرم و لوسیون پرمترین باشید . در بیشتر افراد مبتلا شده به گال ؛ کرم و لوسیون حاوی پرمترین تجویز میشود که یک ضد انگل است . در مورد این درمان با پزشک خود مشورت کنید .
باید روی تمامی اجزای بدن زدهشده و به مدت ۸ تا ۲۴ ساعت باید بماند .
بعد از شستشوی دست و صورت باید کرم تجدید شود .
تمامی افراد خانواده باید درمان شوند .
درمانهای خانگی تایید نشده
دوش آب سرد بگیرید . با آب سرد میتوان مقداری خارش را تسکین داد . گرفتن دوش آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه میتواند تقریباً ۲ ساعت پوست را بیحس کند و خارش کم شود .
همچنین میتوانید مقداری یخ داخل حوله گذاشته و روی مناطقی که خارشدارید قرار دهید .
روغن درخت چای را امتحان کنید . روغن درخت چای بهعنوان یک آفتکش مانند سولفور عمل میکند و گال را میکشد . ۱۰ قطره عصاره روغن درخت چای را در ۱۰۰ میلیلیتر لوسیون ریخته و بهکل بدن بزنید . حواستان باشد که به تمام بدن باید آن را بزنید . همچنین میتوانید روغن درخت چای را به شامپو خود اضافه کرده تا گال داخل مو را درمان کنید .
۲۰ تا ۲۵ قطره روغن درخت چای را میتوانید داخل وان حمام ریخته و بدن را داخل آن خیس کنید .
از کالندولا کمک بگیرید . برای تمامی زخمهای باز ، دارای خارش و خونریزی میتوان از پماد کالندولا برای کاهش خارش و پیشرفت بهبودی استفاده کرد . این کرم باید روی سطح تمیز که با شامپو و آب گرم شستشو دادهشده است استفاده شود . روزی ۳ بار باید این کار را انجام دهید .
کالندولا برای خواص ضدعفونیکننده خود مشهور است و به عفونت ثانویه باکتریهای زخم و حفرهها کمک میکند . همچنین این کرم به تسکین پوست و کاهش خارش نیز کمک میکند .
جلوگیری از انتقال و پخش شدن گال
همهچیز را خوب جاروبرقی بکشید . موکت ، فرش ، مبلمان ، اثاثیه ، صندلیهای داخل ماشین را بهخوبی جاروبرقی بکشید و پاکت جاروبرقی را سریعاً دور بی اندازید . اگر جاروبرقی شما دارای پاکت دائمی است بعد از کشیدن جاروبرقی محتویات آن را خالی کنید و با آب داغ و صابون شستشو دهید .
قبل از جاروبرقی کشیدن خانه را کاملاً گردگیری کنید .
کف و مخصوصاً گوشهها را با مواد ضدعفونیکننده تمیز کنید . مایع سفیدکننده یک ضدعفونیکننده مؤثر است .
تمامی لباسها را بشورید . تمامی لوازم مانند پرده ، روکش بالشت ، روتختی ، پتو و غیره را در آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید سپس با ماشین لباسشویی روی داغترین حالت شستشو و خشککنید . حداقل تا ۱ هفته این کار را تکرار کنید تا مطمئن شوید اثری از گال وجود ندارد .
وسایلی که نمیتوان آنها را شست را در هوای آزاد به مدت ۲ هفته قرار دهید .
لباسها و وسایل را با دستکش حمل کنید سپس دستکش را دور بی اندازید .
اگر کس دیگری هم با شما زندگی میکند باید لباسهای او را نیز بشورید البته بهصورت کاملاً مجزا از لباسهای شما .
از آشپزخانه دور بمانید . در این زمان شما نباید وارد شد آشپزخانه بشوید و غذا درست کنید . آشپزی را به دیگران بسپارید زیرا این کار نهتنها برای شما خطرناک است بلکه تهدید جدی برای خانواده شماست . تمامی ظروف باید قبل و بعد از استفاده ؛ با آب در حال جوشیدن استریل شوند .
تمامی سطوح را ضدعفونی کنید . این کار مخصوصاً برای حمام اهمیت ویژهای دارد . تمامی سطوح سخت مانند کابینت ، کاشی ، سینک ، وان حمام و غیره نیاز به ضدعفونی کردن دارند . با دستکش اسپری ضدعفونیکننده رو آنها زده و آن را تمیز کنید سپس دستکش را بیرون بی اندازید .
درصورتیکه از این مکانها استفاده میکنید و هنوز هم ریسک ابتلا به داشتن گال رادارید باید دوباره آن مکان ها را ضدعفونی کنید .
به مکانهای عمومی نروید . اگر به گال دچار شدهاید به مکانهای عمومی نروید زیرا ممکن است آن را منتقل کنید ؛ بنابراین تا زمان درمان کامل گال به مکانهای عمومی نروید . درزمانی که بیرون از خانه هستید پوست خود را بپوشانید تا اجسام و افراد دیگر در تماس نباشید .
از رفتن به استخر اجتناب کنید زیرا گال بسیار مسری بوده و میتواند در عرض چند ثانیه بعد از تماس شیوع پیدا کند . تا زمان بهبودی کامل به استخر نروید .
نگران حیوان خانگی خود نباشید !! هیچ درمانی برای گال انسان روی حیوانات لازم نیست زیرا گال انسان نمیتواند در حیوانات زنده بماند . مایت ها بدون بدن انسان ۲ الی ۳ روز بیشتر زنده نمیمانند بنابراین نگران سلامتی حیوان خانگی خود نباشید .
بررسی جامع و درمان کامل گال
گال چیست ؟
آشنایی اولیه با بیماری گال : گال بیماری ای بسیار مسری همراه با خارش بدن است ، که خارش میتواند خفیف تا بسیار شدید باشد . گال چیست ( به انگلیسی : scabies) : موجوداتی مشابه کنه هستند اما کوچکتر و میکروسکوپی و طولی در حدود ۰٫۴۵ تا ۰٫۳ میلی متر دارند بنابراین با چشم قابل دیدن نیستند .
گال در بیرونی ترین لایه پوست یعنی اپیدرم زندگی میکند و طول عمر آن ۳۰ روز است . گال ماده ۹۰ تخم میگذارد و ۱۰ روزه بالغ میشود ، بنابرین بزرگسالان حداکثر ۱۰۰ گال بالغ داخل پوست خود دارند . البته عموما افراد سالم ۱۰ تا ۱۵ عدد گال در بدن خود دارند .
گال فقط میتواند بخزد ، بنابراین قادر به پرواز کردن و پریدن نیست و فقط از طریق تماس منتقل میشود . گال در دمای زیر ۲۰ درجه سانتیگراد بی حرکت میشوند ، اما قادر است در این دما برای مدت زیادی زنده بمانند ، بنابراین دما تاثیری در درمان گال ندارد .
علت بیماری گال چیست ؟
تماس انگل هشت پایی به نام گال با پوست شما علت ایجاد این بیماری است . وجود گال قدمت زیادی دارد و هزاران سال است که در انسان ها وجود دارد ، بنابراین گال از چیزی بوجود نمیاید و همیشه در جوامع انسانی بوده و هست . درست است که گال میتواند در تمامی افراد ایجاد شود اما گرفتن گال در بعضی از افراد محتمل تر است ، افرادی مانند :
۱ – افراد مسن و ضعیف
۲ – افراد دارای ضعف سیستم ایمنی
۳ – مراکز نگهداری سالمندان
۴ – افرادی که در آسایشگاه زندگی میکنند
۵ – مکان هایی مانند گرم خانه ها
۶ – مکان های عمومی مانند استخر و …
۷ – بی خانمان ها
نحوه انتقال گال چگونه است ؟
در کل هرگونه تماس با فرد آلوده به گال یا وسایلی که با فرد آلوده تماس داشته است میتواند باعث انتقال گال شود .
نحوه انتقال گال :
۱ – تماس مستقیم پوست فرد مبتلا با فرد دیگر
۲ – استفاده از ملافه آلوده به گال
۳ – استفاده از لباس آلوده به گال
۴ – استفاده از مبلمان مشترک
۵ – بغل کردن فرد آلوده
۶ – رابطه جنسی
و هرگونه ارتباط با وسایل شخصی
نکته : تماس های معمولی مانند دست دادن عموما باعث انتقال گال نمیشوند ، ولی بهتر است که این مورد را هم مدنظر داشته باشید .
گال از حیوانات هم منتقل میشود ؟
خیر ، گال انسان ها با گال حیوانات متفاوت است و در صورت انتقال هم زیاد ادامه پیدا نمیکند و نیازی به درمان ندارد ، زیرا گال ها نمیتوانند از میزبان تغذیه کنند و خواهند مرد . بنابراین راحت باشید ، گربه ، سگ ، خرگوش و دیگر حیوانات خانگی در انتقال یا مبتلا شدن به گال نقشی ایفا نمیکنند .
خارش گال چیست ؟ علت
علامت اصلی گال خارش و مخصوصا خارش شدید شبانه است . علت ایجاد خارش گال ، تخم ها و ضایعات گالها است که میزان خارش در افراد مختلف متفاوت است و میتواند خفیف تا خیلی شدید باشد .
خارش میتواند خواب شبانه را مختل کرده فردد حس بسیار بدی در شب ها داشته باشد .
خارش بعد از درمان گال هم میتواند تا ۱ ماه ادامه داشته باشد .
درمان خارش گال
خارش گال میتواند شدید باشد و خواب شبانه را هم مختل کند ، به همین دلیل از بین بردن آن بسیار مهم است . میتوانید از درمان های گیاهی مانند میخک که باعث بی حس شدن پوست میشود کمک بگیرید یا از روغن درخت چای و آلوئه ورا نیز همچنین .
البته داروهای استروئیدی و آنتی هیستامین ها نیز در کاهش خارش پوست تاثیر بسزایی دارند . درمان خارش گال را باید شروع درمان خود گال یا همزمان با آن شروع کنید .
علائم گال چگونه است ؟
دوره نهفته بیماری ۲ تا ۶ هفته است ، بنابراین تا مدت زیادی از داشتن علائم این بیماری آگاه نخواهید بود . علائم گال در افرادی که قبلا گال گرفته اند زودتر خود را نشان میدهد که کسی انتظار این را ندارد . علت این علائم زود رس وجود حساسیت قبلی و سلول های خاطره ای سیستم ایمنی بدن و واکنش ایمنی بدن است که باعث میشود شخص بلافاصله دچار علائم گردد .
علائم اصلی گال :
۱ – تاول و برآمدگی های پوستی قرمز از علامت های اصلی گال هستند.
۲ – خارش پوست یا خارش شدید پوست شایع ترین نشانه گال است ، که در شب شدیدتر میشود.
۳ – جوش ، دانه دانه شدن پوست و راش که به دلیل فعالیت های گال ها در زیر پوست بوجود می آید .
۴ – گزیدگی های کوچک ، مانند کهیر یا جوش قرمز رنگ روی پوست
۵ – زخم که به دلیل خاراندن مخصوصا در شب ایجاد میشود .
۶ – خطوط ریز برجسته شده در پوست ، که به صورت خط بوده و مسیر حرکت گال ها در زیر پوست است .
علامت های گال در کل بدن میتوانند بروز کنند اما در بعضی از نواحی بیشتر مشاهده میشوند و بیشتر شایع هستند ، این نواحی شامل موارد زیر میشوند :
۱ – پشت آرنج
۲ – مچ دست
۳ – بین انگشتان
۴ – کمر
۵ – زانو
۶ – زیربغل
۷ – ناحیه تناسلی
۸ – نوک پستان
۹ – ناف
۱۰ – پاها
گال در خردسالان ، سالمندان ، نوزادان و افراد دارای نقص سیستم ایمنی بدن ممکن است در ناحیه های زیر نیز علائم آن بروز کند :
۱ – کف پاها
۲ – پوست سر
۳ – کف دست
۴ – صورت
انواع گال
با اینکه فقط یک نوع گال وجود دارد ، اما ممکن است به ۳ صورت زیر در بدن افراد مختلف ممکن است بروز کند .
گال معمولی : شایع ترین نوع بیماری گال ، گال معمولی است . این نوع گال در تمامی نقاط بدن مخصوصا نقاطی از بدن که گال در آن شایع است میتواند رخ دهد . این نوع گال عموما س و صورت را درگیر نمیکند .
گال گرهای : این نوع گال به صورت برآمدگی ها و برجستگی های روی پوست خود را نشان میدهد که خارش شدیدی ممکن است ایجاد کند .
گال نروژی ( گال پوسته دار ) : این نوع گال بیماری شدیدی ایجاد میکند ، به طوری که پوسته ضخیمی روی بدن ایجاد میشود و ممکن است هزاران گال و تخم گال داخل پوست باشد . این نوع گال بسیار شدید و مسری است .
گال نروژی عموما در افرادی مانند لیست زیر عموما ایجاد میشود :
۱ – افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند
۲ – افراد مبتلا به ایدز
۳ – افرادی که استروئید یا دیگر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن را استفاده میکنند
۴ – افرادی که بعضی از داروهای خاص را مصرف میکنند
کدام افراد بیشتر ر معرض ابتلا به گال هستند ؟
۱ – افرادی که سوء تغذیه دارند
۲ – افراد مسن
۳ – افراد دچار نقص سیستم ایمنی بدن
۴ – افراد دارا بیماری های اعصاب
تشخیص بیماری گال
تشخیص بیماری گال بسیار ساده است و با علائم بالینی ( ظاهر پوست و … ) توسط پزشک به سادگی تشخیص داده میشود و عموما آزمایش خاصی برای آن در نظر گرفته نمیشود .
در صورتی علائم شما نزدیک به علائم بیماری دیگری باشد ، ممکن است پزشک مقداری پوست را خراش دهد و آن را زیر میکروسکوپ ببیند یا به آزمایشگاه بفرستد .
ممکن است در بعضی از مواقع آزمایش PCR یا DNA هم برای تشخیص تجویز شود .
اگر بیشتر از ۱ نفر از خانواده علائم مشخص گال را داشته باشد ، احتمال ابتلا به آن بسیار بالا میرود .
پیشگیری از گال چگونه است ؟
۱ – دوری از محیطهای غیر بهداشتی
۲ – داشتن بهداشت فردی مناسب
۳ – دوری از افراد آلوده
۴ – قرنطینه کردن فرد آلوده
۵ – درمان فوری فرد آلوده
۶ – تمیز کردن تمامی لباس ها و سطوح
درمان گال چگونه است ؟
نکات اولیه که درباره درمان گال باید بدانید :
۱ – بدون درمان گال از بین نمیرود .
۲ – تمامی افراد داخل یک خانه باید با هم درمان شوند حتی اگر علائم نداشته باشند .
۳ – درمان گال برای مادران ( باردار و شیرده ) و کودکان زیر ۲ سال متفاوت است .
پیشنهاد میشود که طبق تجویز پزشک درمان را انجام دهید و از داروهای سبک تر که عوارض کمتری دارند شروع کنید . حتما از درمان های موضعی شروع کنید و در صورت مقاوم بودن با پزشک در مورد تجویز قرص ایورمکتین صحبت کنید . باید بدانید که ایورمکتین عوارض زیادی دارد و نسبت ضرر به سود آن باید توسط پزشک تشخیص داده شود .
درمان گال معمولا شامل از بین بردن آن با استفاده از پمادها ، لوسیون ها و کرم ها است که مستقیما روی پوست زده میشوند . بهتر است داروها را در شب ( زمانیکه که گال ها بیشتر فعالیت میکنند ) استفاده کنید .
داروهایی که معمولا برای درمان گال استفاده میشوند عبارتند از :
کرم پرمترین Elimite : این کرم انگل کش باید روی نواحی گردن به پایین در شب زده شود و در صبح روز بعد از روی پوست شسته شود . این درمان تقریبا بی خطرترین درمان بیماری گال به شمار میرود و طول درمان آن ۱ هفته است .
لوسیون لیندان : لوسیون ۱ درصد لیندا باید روی گردن به پایین به مدت ۸ ساعت استفاده شود . باید بدانید که عوارض آن زیاد بوده و حتی میتواند باعث تشنج شود و در بارداری ، شیردهی و افراد کم وزن و نوزادان نباید استفاده شود . حتما زیر نظر متخصص از این دارو استفاده کنید .
کرم کرومتامیتون Eurax : به صورت کرم و لوسیون در دسترس است که و مصرف آن روی ۱ بار در طول مدت ۲ روز است . البته باید گفت که گزارش های زیاد از شکست این دارو در درمان گال وجود دارد ، بنابراین درمان چندان مناسبی نیست .
پماد گوگرد : گوگرد در درمان گال موثر است اما مورد تایید FDA نیست . گوگرد به صورت پماد ، کرم ، صابون و … در دسترس است .
لوسیون بنزیل بنزوات : این دارو برای درمان موضعی شپش و گال بکار برده میشود . مکانیزم اثر آن معلوم نیست ولی احتمالا روی عصب گال تاثیر میگذارد .
سولفور وازلین : یکی از قدیمی ترین داروها برای درمان گال است که به صورت کرم و پماد عرضه میشود البته باید گفت که به تایید FDA نرسیده است . این دارو در زمانیکه بقیه داروها به هر دلیلی نتوان استفاده کرد ، استفاده میشود.
قرص ایورمکتین Ivermectin (Stromectol) : نام تجاری این قرص استرومکتون است که برای درمان انگل مفید است . این قرص برای درمان گال های مقاوم به درمان ، گال نروژی و در صورتی که بقیه درمان ها شکست بخورند استفاده میشود . قرص ایورمکتین بسیار قوی است و عوارض زیادی دارد و حتما باید به عنوان آخرین درمان مورد استفاده قرار بگیرد .
نکته : به هیچ وجه داروها را خودسرانه مصرف نکنید زیرا عوارض سنگینی را ممکن است به همراه داشته باشند .
پزشک ممکن است برای کنترل علائم بیماری گال داروهای جانبی مانند زیر را نیز برای شما تجویز کند :
آنتی هیستامین = کنترل خارش
استروئید = کاهش تورم و خارش
آنتی بیوتیک = در صورت وجود عفونت
درمان خانگی گال چگونه است ؟
در اینجا تعدادی از درمان های خانگی بیماری گال را بررسی میکنیم که درست از شواهد کافی از تاثیر آنها به صورت قطعی در دسترس نیست ، اما گفتن آنها نیز خالی از لطف نیست . این نوع درمان گال زیر مجموعه درمان گال در طب سنتی است که پیشینه بسیار قدیمی ای دارد .
روغن درخت چای : روغن درخت چای میتواند برخی از علائم گال مانند خارش را کاهش دهد اما این روغن برای از بین بردن تخم های داخل پوست کاری نمیتواند انجام دهد .
روغن چریش : چریش خواصد ضد درد ، ضد التهاب و ضد باکتری دارد و مطالعاتی انجام شده که نشان میدهد در درمان گال موثر است .
آلوئه ورا : با استناد به یک سری منابع میتوان گفت که آلوئه ورا در درمان گال موثر است و همچنین یکی از بی خطرترین درمان هاست . همچنین این گیاه در درمان بیشتر مشکلات پوستی تاثیری فوق العاده دارد .
فلفل کاین : اثربخشی فلفل کاین در درمان گال ثابت نشده است اما بسیاری از افراد معتقدند که در درمان گال موثر است .
روغن میخک : روغن میخک دارای خواص آنتی اکسیدانی ، ضد میکروبی و بی حس کنندگی است که میتواند خارش را تا حد زیادی کاهش دهد . مطالعه ای در سال ۲۰۱۰ نشان داد که روغن میخک در از بین بردن گال موثر است .
زردچوبه : زردچوبه برای درمان گال موثر نیست ، اما بسیاری از افراد برای درمان علائم بیماری از زردچوبه استفاده میکنند ، بنابراین در کنار زردچوبه باید از درمان های اصلی هم استفاده کرد .
زینک : زینک درمان کافی و مستقل برای گال نیست و بیشتر بیماران برای بهبود زخم های پوستی و مشکلات پوستی ناشی از گال از آن استفاده میکنند .
سرکه سیب : در مورد اثر بخشی سرکه سیب در درمان گال مقالات زیادی منتشر شده است ، اما شواهد کمی در مورد تاثیر واقعی آن وجود دارد .
درمان های تایید نشده گال
موارد زیر درمان هایی هستند که پشتوانه علمی ندارند و به صورت نقل قول و …. بوجود آمده اند و استفاده از آنها پیشنهاد نمیشود :
درمان گال با آب دریا
درمان گال با وایتکس
درمان گال با وازلین
درمان گال با نمک
درمان بیماری گال با سرکه معمولی
درمان گال با نفت
درمان گال با سیر
درمان گال با واجبی
واجبی برای درمان گال
درمان گال با الکل
جلوگیری از انتقال گال
۱ – تمام لباس و ملافه ها را در دمای ۵۰ یا بالاتر بشویید .
۲ – دیگر وسایل که نمیتوان آنها شست داخل نایلون گذاشته و در آن را به مدت ۳ روز ببندید .
۳ – تمامی خانه را جارو برقی بکشید .
۴ – تا درمان کامل با فردی در تماس نباشید .
۵ – از وسایل شخصی فرد مبتلا به گال استفاده نکنید .
سوالات متداول
آیا بیماری گال خطرناک است؟
خیر ، معمولا بیماری گال با درمان طی چند روز از بین میرود ولی علائم آن مانند خارش ممکن است تا ۱ ماه ادامه داشته باشد . البته ممکن است گال نروژی علائم زیاد و ظاهر خطرناکی داشته باشد ولی عموما به سادگی درمان میشود .
طول درمان بیماری گال چه مدت است؟
طول درمان ۱ هفته است ولی علائم آن مانند خارش میتواند تا ۳۰ روز ادامه داشته باشد .
آیا نیاز به سمپاشی خانه داریم ؟
در حین درمان میتوانید با شستشو و ضد عفونی کردن به روند درمان کمک کنید ، اما به سمپاشی خانه برای گال یا بعد از درمان نیازی نیست .
آیا آمپول برای درمان گال وجود دارد ؟ نامش چیست ؟
هیچ آمپولی برای درمان گال وجود ندارد و درمان فقط با داروهای عموما موضعی و در موارد شدید با قرص است . اگر آمپولی هم تجویز شود ، عموما استروئیدی بوده و فقط برای کاهش علائم بیماری مانند خارش و قرمزی پوست است .
آیا الکل گال را از بین میبرد ؟
هیچ شواهد علمی ای برای اثبات این موضوع در دسترس نیست ، بنابراین جزو درمان های گال به حساب نمی آید .
علت خارش بعد از درمان گال چیست ؟
در طول درمان ، گال ها و تخم های آنها طی یک هفته از بین میروند اما اثرات تخریبی آنها در پوست و همچنین واکنش بدن نسبت به آنها تا ۱ ماه میتواند ادامه داشته باشد که خارش یکی از آنها است .
بهترین دکتر برای درمان گال چه کسی است ؟
با توجه به اینکه بیماری گال یک بیماری پوستی است ، هر دکتر متخصص پوست و مو که در کار خود تبحر داشته باشد گزینه خوبی برای مراجعه و درمان است .
نشانه های خوب شدن گال کدامند ؟
کاهش خارش و کاهش یا از بین رفتن بثورات پوست مانند جوش ، قرمزی و غیره میتواند از نشانه های خوب شدن یا بهتر شدن بیماری گال باشد .
درمان قطعی گال وجود دارد ؟
بله ، تمامی بیماران مبتلا به گال اگر بیماری خاصی نداشته باشند درمان کامل و قطعی ای را تجربه خواهند کرد .
اسپری ضد عفونی کننده گال وجود دارد ؟
از اسپری پرمترین برای ضد عفونی کردن سطوحی که قابل شستشو نیستند استفاده میشود ، پرمترین یک حشره کش است که برای کشتن گال مورد استفاده قرار میگیرد .
اگر میخواهید از پرمترین استفاده کنید طبق دستوالعمل روی بسته آن اینکار را انجام دهید و عموما پیشنهاد میشود که تا ۳۰ دقیقه وارد اتاق نشوید .
تصاویر بیماری گال
در زیر میتوانید به عکس هایی از این بیماری که گردآوری شده است را مشاهده بفرمایید .
حتما ویدیوی زیر را تماشا بفرمایید
خب حالا باید برسیم به اینکه ، آیا بیماری گال درمان قطعی و فوری دارد یا خیر ؟
چند وقتی هست که محصولی با تاثیر فوق العاده و گیاهی توسط متخصصان این حوزه تولید شده که فقط در ۳ الی ۵ روز میتونه به طور کلی گال رو از بین ببره و ریشه کن کنه . بسیار از دوستان با درمان های معمول ارائه شده در سایت ها و مراکز درمانی به نتیجه مطلوبی نرسیدن ، اما این محصول با تضمین واقعی و تاثیر فوق العاده میتونه شما رو برای همیشه از شر گال خلاص کنه !!!!
راههای ارتباطی جهت مشاوره رایگان و خرید ( پاسخگویی ۲۴ ساعته ) :
اینستاگرام :
https://www.instagram.com/doctorsalam_org/
https://www.instagram.com/scabies_treatment/
حتما از مشاوره رایگان ۲۴ ساعتشون استفاده کنید ، چون در اینکار متخصص هستند و به کشورهای خارجی هم ارسال دارند 🙂
نظر یکی از مشتریان عزیز ( حتما گوش بدید )