چگونه بوی کفش و کتانی را از بین ببریم ؟ + بوی بد پا

بوزدایی کفش و کتانی

بوزدایی کفش و کتانی


بوی بد کفش و پا باعث خجالت و جلوگیری از رفتن به بسیاری از مکان ها خواهد شد . بسیاری از افراد در هنگام رفتن به مهمانی ها و یا جاییکه قرار باشد پای خود را از کفش در بیاورند دچار استرس و اضطراب میشوند . خیلی از راههای ساده وجود دارند که میتوانید به راحتی بوی آزار دهنده آن را از بین ببرید . چند راه مختلف در این مقاله وجود دارد ، از راههای سریع و فوری تا راههای سخت تر برای بوگیری کامل تر ، همچنین راههای برای از بین بردن بوی خود پا و جلوگیری از عرق کردن پا نیز گفته شده است .

از بین بردن بوی کفش و کتانی

۱ – ریختن جوش شیرین داخل کفش یا کتانی . این روش قدیمی اما کاربردی میباشد . یک قاشق غذاخوری از جوش شیرین را در کفش بریزید ترجیحا شب اینکار را انجام دهید . جوش شیرین باعث جذب بو و رطوبت که باعث رشد باکتری است میشود . برای کفش های چرم ترجیحا از جوش شیرین استفاده نکنید زیرا باعث خشک شدن آن میشود .

بوگیری با روزنامه

۲ – پر کردن کفش با روزنامه . روزنامه باعث جذب رطوبت از داخل کفش خواهد شد . در ضمن میتوانید به روزنامه عطر هم بزنید سپس آن را در داخل کفش قرار دهید . چند قطره از عصاره وانیل نیز بسیار سودمند خواهد بود .

بوگیری با قهوه

۳ – استفاده از قهوه . قهوه نیز مانند جوش شیرین بوگیر بسیار خوبی میباشد . از دانه های خشک قهوه استفاده کنید .

بوگیری کفش

۴ – مالیدن سرکه سفید به کفش . یک کاغذ را به سرکه آغشته نمایید و داخل هر کفش قرار دهید . قبل از پوشیدن کفش بگذارید تا آنها کاملا خشک شود .

  • میتوانید برای تاثیر بیشتر سرکه را با جوش شیرین مخلوط کنید سپس داخل کفش قرار دهید .

بوگیری کتونی

۵ – استفاده از پنبه آغشته به الکل . الکل بسیاری از باکتری ها و میکرو ارگانیسم ها را میکشد . بنابراین برای از بین بردن باکتری هایی که موجب بوی بد در کفش میشوند بسیار مناسب میباشد . چند عدد پنبه گوله گوله کرده را در به الکل آغشته کنید سپس آنها را درون کفش قرار دهید .

بوگیری کفش بد بو

۶ – فریز کردن کفش . خیلی از باکتری ها در دمای زیر صفر درجه کشته خواهند شد . کفش خود را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار داده سپس به مدت یک شب در فریزر قرار بدهید .

حرارت دادن کفش

۷ – استفاده از ماکروویو . حرارت باعث از بین بردن باکتری میشود این دقیقا همان علتی است که قبل از غذا خوردن آن را گرم میکنید . این روش را برای کفش های دارای فلز یا از جنس چرم استفاده نکنید . کاسه چرخان ماکروویو را بردارید ، مقداری کفش را خیس کنید و آن را به مدت ۳۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید سپس کفش را در بیاورید و به آن دست بزنید اگر زیاد داغ نشده بود یک بار دیگر آن را به مدت ۳۰ ثانیه گرم کنید . اول روش های دیگر را امتحان کنید و اگر نتیجه نگرفتید از این روش استفاده کنید .

کفی ضد بو کفش

۸ – استفاده از کفی چوب سرو . چوب سرو دارای خواص آنتی باکتریال میباشد که برای جلوگیری از بو گرفتن کتانی بسیار مناسب میباشد .

بوزدایی کتونی

۹ – عوض کردن روزانه کتانی . خشک شدن کامل کفش باعث کاهش رشد باکتری در آن میشود . اگر چند عدد کفش یا کتانی دارید آنها را با فاصله بپوشید و به هرکدام ۲۴ ساعت زمان بدهید تا کامل خشک شوند سپس آنها را بپوشید .

دیگر کارهای مفید برای رفع بوی کفش :

شستن کامل کفش یا کتونی با آب و تاید

عوض کردن کفی کفش

قرار دادن پرتغال ، گریپ فروت یا لیمو در کتانی

چند قطره روغن استوخودوس در کتانی بریزید

از پودرهای ضد قارچ در کتانی خود بریزید

زدن اسپری آنتی باکتریال در کتانی

استفاده از پودر بستر گربه در کفش

استفاده از اسپری بی بو کننده

استفاده از چای کیسه ای به مدت یک شب

استفاده از چوب سرو در کتانی

استفاده از پودر بچه در کتانی

جلوگیری از بو گرفتن پا و از بین بردن بوی پا

بوزدایی پا

۱ – لایه برداری پا . به نظر خنده دار می آید اما شستن با صابون برای کف پا کافی نمیباشد . برای از بین بردن باکتری ها و سلول های مرده باید پای خود را لایه برداری کنید . کرم ها و لوسیون های زیادی برای اینکار موجود میباشند . زدن سنگ پا را نیز فراموش نکنید . بعد از حمام حتما پای خود را نیز خشک کنید مخصوصا بین انگشتان پا را خیلی خوب خشک کنید .

از بین بردن بوی پا

۲ – استفاده از ضد تعریق و ضد عفونی کننده . ضد عفونی کننده باعث کشتن میکروبها میشود که اینکار جلوی رشد باکتریها را میگیرد . از همان اسپری ضد تعریق زیر بغل برای پا نیز استفاده نمایید .

از بین بردن بوی ناخوشایند پا

۳ – الکل و سرکه به پای خود بمالید . هر دو را به طور مساوی ترکیب کرده و پای خود را با آن شستشو دهید . الکل باعث از بین بردن باکتری و سرکه باعث از بین بردن قارچ میشود . این ماده برای پوست بی ضرر میباشد .

علت بوی پا

۴ – پا و انگشتان پا را با مواد زیر مالش دهید .

جوش شیرین : باعث قلیایی شدن میشود که برای رشد باکتری مناسب نیست .

نشاسته ذرت : باعث جذب عرق میشود .

پودر تالکوم : باعث خشک شدن پا خواهد شد .

جوراب ضد بو

۵ – عوض کردن روزانه جوراب . جوراب خود را در هنگام شستشو پشت و رو کنید زیرا بهتر شسته میشوند . از جوراب های پشمی و پنبه ای استفاده نمایید زیرا رطوبت را جذب میکنند . جوراب هایی که آب را جذب نمیکنند باعث خیس ماندن پا و رشد باکتری میشوند .

علت بوی بد پا

۶ – استفاده از وایتکس . یک قاشق غذاخوری وایتکس را با ۴ لیتر آب گرم قاطی کنید و پاهای خود را ۵ تا ۱۰ دقیقه هفته ای یکبار درون آن قرار دهید . در صورت سفید بودن جوراب میتوانید جوراب خود را نیز در آن قرار دهید .

علت عرق کردن پا

۷ – خیس کردن پا در چای . هفته ای یکبار به مدت ۳۰ دقیقه پای خود را در چای خیس کنید . تانیک اسید موجود در چای باعث خشک شدن پوست خواهد شد .

درمان بوی بد پا

۸ – استفاده از آب نمک . نصف لیوان نمک را با یک لیتر آب مخلوط کرده و پای خود را در آن شستشو دهید . بعد از شستشو آبکشی نکنید و فقط پای خود را خشک کنید .

درمان قطعی بوی پا

۹ – استفاده از جوش شیرین . یک قاشق غذاخوری از جوش شیرین را با یک لیتر آب مخلوط کرده و پای خود را در آن شستشو دهید . اینکار باعث قلیایی شدن پوست میشود که در نهایت کاهش رشد باکتری ها را به همراه دارد .

درمان پای بد بو

۱۰ – استفاده از مخلوط سرکه و آب . اینکار باعث اسیدی شدن پوست میشود . نصف لیوان سرکه را با یک لیتر آب مخلوط کنید و پای خود را در آن بشورید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *