هدفون خوب و با کیفیت به برند و قیمت هیچ ارتباطی ندارد . شما قبل از خرید باید مشخصات هدفون را چک کنید و اگر مناسب بود آن را تست کنید سپس خرید خود را انجام دهید . خرید هدفون از برندی مانند بیتس به هیچ وجه پیشنهاد نمیشود زیرا قیمت آن نسبت به کیفیتی که ارائه میدهد بسیار بالاتر است . در هنگام خرید باید حواستان به هدفون های قلابی باشد زیرا تعداد آنها بسیار زیاد است . حتما با گارانتی معتبر خرید خود را انجام دهید .
نکات مهم در انتخاب هدفون
هدفون داخل گوش یا روی گوش مناسب شماست ؟
هدفون های تو گوشی : این هدفون ها کوچک هستند و مناسب همراه بودن میباشند . این هدفون ها اصولا با کیف مخصوص عرضه میشوند که بعد استفاده باید آنها را داخل آن قرار دهید تا کثیفی داخل آنها نرود و از دیگر آسیب ها در امان بمانند . در صورتی که بودجه کمی دارید این هدفون ها مناسب شما هستند .
هدفون های داخل گوشی ارزان مشکلاتی از قبیل از گوش بیرون آمدن ، آسیب به گوش ، پلاستیک ارزان قیمت و بی کیفیت را دارند . از قیمت ۱۰۰۰۰۰ تومان به بالا شروع به انتخاب هدفون کنید . اگر هم تمایل به خرید هدفون های داخل گوش با کیفیت اما مقداری گرانتر دارید مدل های زیر پیشنهاد میشود :
Sennheiser CX 500
Shure SE 115
EtyMotic Research HF5
Sony XBA-H1
هدفون های بزرگ : این هدفون ها به دلیل اندازه قابلیت همراه بودن کمتری دارند . صدای بهتر با قیمت کمتر نسبت به هدفون های داخل گوشی از مشخصه این نوع هدفون ها میباشد . مدل های پشت گوشی و بلوتوثی این هدفون ها قابل حمل میباشند .
هر چقدر پول بدهید آش میخورید . عموما هر چقدر هدفون گران تر باشد با مواد اولیه با کیفیت تر ساخته شده و کیفیت بالاتری دارد البته این مورد درباره هدفون های بیتس صدق نمیکند و طبق گفته بسیاری از افراد قیمت آن نسبت به کیفیت صدای آن بسیار بالاتر است که در ویکی پدیا نیز به آن اشاره شده است .
از هدفون های بالای ۱۰۰۰۰۰ تومن شروع به خرید کنید .
هدفون باید نشت صدای کم داشته و ایزوله باشد . هدفون باید نشت صدای کمی داشته باشد و صدای محیط را نیز به داخل انتقال ندهد . اگر هدفون را برای محیط هایی میخواهید که بقیه افراد نباید موسیقی شما را بشنوند ( مثل اتوبوس ) باید کاملا ایزوله باشد .
هدفون های توی گوشی نشتی صدای بسیار کمی دارند و معمولا ایزوله هستند .
هدفون های بزرگ یا فول سایز دارای ۲ مدل پشت باز و پشت بسته هستند . هدفون های پشت باز صدای طبیعی تری دارند اما صدا در محیط پخش میشود و بقیه افراد آنرا میشنوند .
هدفون های پشت بسته صدای ایزوله داشته و نشت صدای بسیار کمتری دارد صدای این هدفون ها به طوری است که موزیک انگاری در سر شما پخش میشود و از محیط نمی آید . صدای اینگونه هدفون ها اصولا دارای بیس بیشتر هستند .
محدوده فرکانسی هدفون را چک کنید . محدوده فرکانسی بیشتر یعنی شما میتوانید موسیقی بیشتری بشنوید . فرکانس پیشنهادی ۱۰ Hz تا ۲۵۰۰۰ Hz باید باشد . هر چیزی در این محدوده بود قابل قبول است .
هدفون های بیتس دارای بیس تقویت شده ای هستند که همین کار باعث بیس کوبشی و بدون پخش کردن جزئیات موسیقی میشود .
بیشتر هدفون های زیر ۴۰۰ هزار تومن اصولا دارای نموداری U یا V شکل هستند که در ابتدای کار بسیار عالی و گوش نواز هستند اما نمیتوانید لایه های موسیقی را به سادگی تفکیک کنید . هدفون های فلت یا دارای نمودار صاف شما را قادر میکند تمام لایه های موسیقی را به صورت واضح بشونید .
به هر حال در اوایل کار افراد به اکولایزر یا هدفون های V شکل علاقه بیشتری نشان میدهند زیرا صدای فلت دارای بیس کم و خسته کننده ای است . برای لذت بردن از موسیقی بیشتر افراد با اکولایزر مشخصه های تریبل و بیس هدفون را بالا میبرند ( V شکل میکنند) .
هدفون های دارای noise-canceling یا حذف کننده صدای محیط را خریداری نکنید . اینگونه هدفون ها دارای قیمت بالایی هستند که ارزش خرید را ندارند . هم قیمت بالایی دارند هم ممکن است مقداری از موزیک نیز حذف شود که شما را مجبور به زیاد کردن صدا میکند . از هدفون هایی توی گوشی که قدرت فیت شدن و بستن کامل کانال گوش را دارند به جای اینگونه هدفون ها استفاده کنید .
پاناسونیک یکی از برندهای معتبری است که قیمت هدفون های دارای حذف کننده صدای محیط دارد و قیمت آنها حدود ۲۰۰ هزار تومان است که برای این آپشن قیمت بسیار خوبی میباشد .
هدفون را قبل از خرید حتما تست کنید . بهترین راه برای پیدا کردن هدفون مناسب تست کردن آن میباشد . مغازه های هدفون فروشی اصولا مدل های معروف را برای تست قرار میدهند که میتوانید آنها را تست کنید . قبل از رفتن به فروشگاه برای تست کردن هدفون گوش خود را تمیز کنید .
اهم هدفون را حتما نگاه کنید . برای هماهنگ بودن منبع موسیقی یا پلیر و هدفون باید هدفون خود را با اهم مناسب خریداری کنید . اگر از پخش کننده موسیقی خیلی خوبی استفاده میکنید میتوانید با توجه به مدل آن از هدفون های با اهم بالا استفاده کنید اما اگر از موبایل و پخش کننده موسیقی معمولی استفاده میکنید سعی کنید بالاتر از ۵۰ اهم هدفون نخرید . در هنگام تست کرده میتوانید با دستگاه پخش کننده موسیقی یا موبایل خود هدفون را تست کنید و ببینید که میتواند آن را ساپورت ( درایو ) کند یا خیر .
از گوش خود استفاده کنید . هدفون های مختلف را تست کنید . اگر هدفونی با قیمت ۲۰۰ هزار تومن کیفیتی مشابه هدفون ۱ میلیون تومنی را داشت هدفون ارزانتر را خریداری نمایید . کیفیت صدا به دلیل قیمت بالا تغییری نخواهد کرد . نکاتی زیر را بررسی کنید :
کیفیت ساخت هدفون
طول عمر هدفون
کیفیت سیم هدفون
کیفیت صدای هدفون در سبک های مختلف موسیقی
نکات مهم دیگر
هدفون های بیسیم یک صدای هیس در پس زمینه دارند که طبیعی میباشد .
اگر از آهنگ هایی با کیفیت کمتر از ۱۹۲ kbps استفاده میکنید خرید هدفون با کیفیت بالا هدر دادن پول است . mp3 یک فایل فشرده از موسیقی اصلی میباشد که مقداری از موسیقی اصلی در آن حذف شده است . سعی کنید از فرمت های موسیقی لوزلس مثل flac استفاده کنید .
بلندی سیم هدفون را نسبت به نیاز خود بخرید .
اگر هدفون گران قیمت بخرید دیگر نمیتوانید با هدفون های قدیمی خود آهنگ گوش بدهید 🙂 .
هدفون های توی گوشی حساس هستند در نگهداری از آنها دقت کنید .
بعضی از افراد بعد از استفاده از هدفون های بزرگ سردرد میگیرند که به دلیل ساخت نامناسب هدفون یا صدای زیاد آن میباشد .
سلام وقت بخیر. شما براي گوشی هواوی میت ده بین هندزفری ای کی جی سامسونگ و هندزفری اچ تی سی ده یا هندزفری در این محدوده قیمت چی رو پیشنهاد میدید.
سلام ممنون
ببینید کلا هدفون های روی گوشی ها بدرد نمیخورن اگه برای موسیقی گوش دادن میخواد هدفون بخرید، اگر بودجه تون کمه سونی بخرید و اگر میتونید زیاد هزینه کنید برید سراغ سنهایزر و شور .
موفق باشید
داداش یه سایت با همین موضوع و با همین قالب ۲ ساله که توی همین زمینه داره کار میکنه کپی کردی کار رو ؟؟
سلام
این قالب در تاریخ ۶/۶/۲۰۱۶ منتشر شده البته نسخه انگلیسی و اصلیش حالا اونی که شما میگید یعنی ۱ سال قبل از بوجود اومدن این قالب این قالب رو داشته ، به نظر عجیب میاد !!!!
در مورد زمینه هم این سایت تمام مقاله هاش ترجمه شده توسط خودمون هستش بحث کپی رو نمیدونم از کجا میگید !!!
موفق باشید