در ۲۰ سال اخیر استفاده از موبایل افزایش بسیار زیادی داشته است ، بهطوریکه در حال حاضر بالای ۹۰% از جمعیت جهان تحت پوشش موبایل هستند . متأسفانه این به معنی قویتر شدن روز بهروز آنتن موبایل نیست ، بسیاری از کاربران موبایل فکر میکنند نمیتوان کاری برای تقویت آنتن موبایل کرد ، درحالیکه اشتباه میکنند .
تمامی روشهای منطقی و عملی برای تقویت آنتن موبایل در این مقاله گفتهشده است ، با سایت کوروک همراه باشید !!
تقویت آنتن موبایل با تغییر مکان
به مکانی بلند بروید . برای گرفتن سیگنالی بیشتر ، شما نیاز دارید که ارتفاع را افزایش دهید تا قدرت آنتن موبایل را بیشتر کنید ، همچنین حواستان باشد از موانعی که ممکن است سیگنال را کم کند نیز دوریکنید . شناور و بالا نگهداشتن موبایل در هوا نیز میتواند کمککننده باشد .
اگر در دره ( عمقی کمتر از سطح زمین ) هستید ، اقدام به بالا رفتن از آن کنید تا آنتن موبایل شما قویتر شود .
تمامی مدلهای گوشی یکسان نیستند ، بعضی از موبایلها دارای آنتن بسیار عالی هستند ، اما بعضی دیگر آنتن دهی آنها افتضاح است .
به دنبال دکل مخابراتی باشید ، با نزدیک شدن به دکلها میتوانید آنتن موبایل را تقویت کنید .
نزدیک پنجره بشوید یا بیرون از خانه بروید . ساختمانهای بزرگ و عمیق برای سیگنال تلفن همراه مناسب نیستند و میتوانند آنها را ضعیف کنند . اگر در خیابان هستید ، به نزدیکترین چهارراه بروید ، زیرا در آنجا ممکن است پوشش تلفن همراه بیشتر باشد .
امواج رادیویی باند سلولی ، بهطور مؤثری به زمین نفوذ نمیکنند ، اگر شما در زیرزمین قرار داشته باشید ، احتمالاً سیگنالی دریافت نخواهید کرد .
بهعلاوه ، میتوانید نقشه سیگنال را برای تلفن همراه خود دانلود کنید . با استفاده از این امکان ، شما میتوانید نزدیکترین دکل فرستنده را پیدا کنید که میتواند در پیدا کردن پوشش بهتر بسیار مؤثر باشد .
به مکانی بدون مانع ( مکانی باز ) بروید . تلفنهای همراه امروزی دیجیتال هستند و به سیگنال واضح حساس هستند . حتی در محیط بازهم به دنبال بهترین منطقه پوشش و آنتن دهی باشید ، به صورتی که اگر دکل مخابراتی را میبینید به سمت آن باشید یا اگر نمیبینید به دنبال نزدیکترین مکان به منطقه باز باشید .
حواستان باشد که سیگنال میتواند منعکس شود ، بنابراین آنتن دهی در مناطق باز به معنی بودن شما در مقابل دکل مخابراتی نیست ، بلکه ممکن است شما در سایه یک منبع آب باشید .
همچنین باید بدانید که تمامی دکلهای مخابراتی از تمامی اپراتورها پشتیبانی نمیکنند .
روشهای آسان تقویت آنتن
تلفن همراه خود را از دیگر دستگاههای الکتریکی دور کنید . دستگاههای الکتریکی شامل : لپتاپ ، مایکروویو ، تبلت و دیگر لوازم الکتریکی میشود . بلوتوس و وایفای را نیز خاموشکنید و ببینید تأثیری در بهتر شدن آنتن موبایل مشاهده میکنید یا خیر .
در صورت امکان دیگر وسایل را نیز خاموشکنید . اگر تأثیری نداشت ، موبایل خود را خاموش و روشن کنید و ببینید که نتیجه چه میشود . بعضیاوقات با یکبار ری استارت کردن مشکلات بهخودیخود رفع میشوند .
باتری گوشی را نصفه یا بیشتر نگهدارید . تلفن همراه ، باتری بیشتری در زمان تماس گرفتن مصرف میکند تا زمانی که در حالت آمادهباش ( استند بای ) است . بعضیاوقات باتری شما بهاندازهای قوی است که اقدام به تماس گرفتن کند ، اما بهاندازهای که سیگنال را پیدا کند قوی نیست .
اگر در مکانی هستید که مشکل آنتن دهی دارید ، گوشی موبایل را به شارژر وصل کنید .
تلفن همراه خود را درست بگیرید . آنتن تلفنهای همراه طوری طراحیشدهاند که سیگنال را عمود بر محور طول آنتن بگیرد . بهطورمعمول ، وقتیکه موبایل بهصورت عمودی گرفته شود مشکلی نیست ، اما اگر موبایل را به شکل دیگری بگیرید مانع گرفتن سیگنال آنتن بهصورت حداکثری میشوید .
در بیشتر گوشیهای جدید آنتن در پایین موبایل قرار دارد ، بنابراین اگر سیگنال آنتن کمی دارید ، موبایل خود را برعکس بگیرید .
در تلفنهای قدیمی ، آنتن معمولاً در قسمت بالایی گوشی ( نزدیک دوربین ) قرار دارد .
از وایفای بهعنوان گیرنده سیگنال استفاده کنید . تماسی بگیرید و با تلفن همراه خود به اینترنت متصل شوید . اگر تلفن همراه شما از UMA پشتیبانی کند شما میتوانید از وایفای بهعنوان گیرنده تلفن همراه خود در مکانهایی که GSM سیگنال ندارد یا سیگنال آن ضعیف است ، استفاده کنید .
تمامی تلفنهای همراه از تماس با UMA پشتیبانی نمیکنند ، بنابراین مشخصات تلفن همراه خود را برای داشتن این قابلیت بررسی کنید .
تغییر تکنولوژی و تقویت آنتن
اقدام به تغییر شبکه کنید . ۴G و ۳G جهت ارائه پهنای باند زیاد طراح شدهاند . در این تکنولوژیها فاصله بین دکل و موبایل باید در فاصله مشخصی باشند تا مؤثر باشند . با دور شدن شما از دکل ، سیگنال ضعیفتر خواهد شد .
اگر برای شما تماس گرفتن یا پیامک دادن مهم است ، میتوانید شبکه تلفن همراه خود را روی ۲G قرار دهید ، زیرا شبکه دارای پهنای باند کمتر بوده و شما در بیشتر مکانها به آن دسترسی دارید ، مخصوصاً در مکانهایی که ۳G و ۴G خوب آنتن نمیدهند .
به دلیل کم بودن سرعت داده ، سیگنالهای ۲G قادر به رسیدن در مکانهای سخت هستند . البته سرعت اینترنت شما کم میشود ، اما برای تماس و پیامک قابلاستفاده است .
همچنین شبکه ۲G باتری کمتری مصرف میکند . تنظیمات گوشی خود را بررسی کنید تا بتوانید گوشی خود را روی این شبکه تنظیم کنید .
از تقویتکننده هوشمند سیگنال استفاده کنید . این نوع از تقویتکنندهها قبل از پخش کردن دوباره سیگنال آنها را بهبود میبخشند . بیشتر تقویتکنندههای هوشمند سیگنال را تا ۱۰۰db افزایش میدهند که در مقایسه با تقویتکنندههای آنالوگ ۳۰ تا ۴۰ دسیبل بیشتر است . این یعنی تغییر ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ برابری !!
بعضی از این تقویتکنندههای آنتن موبایل گرانقیمت هستند ، اما فقط کافی است آنها را به برق بزنید و استفاده کنید و نیازی به نصب آنتن در خارج از خانه و غیره ندارند .
از تقویتکننده آنتن خارجی ( cellular repeater ) استفاده کنید . اگر مشکل آنتن دهی در یک منطقه مشخصی دارید ، میتوانید اقدام به نصب تقویتکننده آنتن خارجی نمایید .
تقویتکننده خارجی با استفاده از آنتن میتواند آنتن دهی موبایل را تقویت کند . عموماً شما نیاز به حداقل ۵۰% آنتن ( ۲ عدد آنتن ) در مکانیکه آنتن خارجی را نصب میکنید دارید . این کار باعث تقویت آنتن ، عمر باتری و سرعت دانلود خواهد شد .
بعضی از این گیرندههای آنتن برای نصب نیاز به دانش فنی دارند و فقط برای اپراتورهای خاصی کار میکنند . برای حذف دانش فنی و استفاده روی تمامی اپراتورها از گیرندههای ۲ باندِ استفاده کنید .
آنتن خود را بهروزرسانی کنید . تولیدکنندگان بسیار کمی تقویتکننده آنتن تولید و ارائه میدهند ، اما در صورت موجود بودن ، کاربران پس از تهیه بهسادگی میتوانند آنها را نصب کنند .
اگرچه آنتن و سیگنال را خیلی تقویت نمیکنند ، اما ارزان هستند و محدود به مکان خاصی مانند نصب آنتن نمیشوند .
اپراتور خود را عوض کنید . اکثر اپراتورها بهطور مستقل از یکدیگر عمل میکنند و دارای فرکانسهای مربوط به خود و دارای دکلهای مخابراتی مخصوص به خود هستند . بنابراین شما شانس این رادارید که با تغییر اپراتور خود آنتن دهی را تقویت کنید . در حال حاضر بهغیراز ایرانسل و همراه اول ، اپراتورهای زیادی وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید .
در صورت تغییر اپراتور نیازی به تغییر شماره نخواهید داشت و میتوانید فقط اپراتور خود را تغییر دهید .
اپراتورها برای مشترکین جدید طرحهای بسیار خوبی دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید . همچنین از دوستان و افراد خانواده خود بپرسید که کدام اپراتور در مکان موردنظر شما بهتر آنتن میدهد و اینترنت با سرعت بالاتری دارد .
میزبان دکل مخابراتی شوید . این کار مقداری زمانبر است ، اما در صورت موفقیت میتوانید از آنتن و سرعتبالای اینترنت لذت ببرید . حتی در این صورت ممکن است اپراتور موردنظر ، قبض موبایل شمارا نیز پرداخت کند .
نکات مهم
۱ – اگر تمامی موارد گفتهشده با شکست مواجه شد ، اپراتور خود را عوض کنید .
۲ – اگر میخواهید آنتن خود را در ماشین خود تقویت کنید ، شما نیاز به تقویتکننده آنتن موبایلی دارید که بهوسیله جا فندکی ماشین یا پاور بانک کار کند .
۳ – رطوبت و نور زیاد میتوانند باعث کاهش سیگنال موبایل شوند .
۴ – درزمانی که تلفن همراه شما به دنبال سیگنال میگردد ، تلفن همراه باتری زیادی مصرف میکند ، که علت مصرف باتری زیاد هنگام داشتن سیگنال کم به همین دلیل است . حواستان باشد که درزمانی که سیگنال ندارید موبایل خود را در حالت پرواز قرار دهید ( آنتن را خاموشکنید ) .
۵ – از وسایل ارزان و بیکیفیت ( زیر ۵ دلار ) برای تقویت آنتن خود استفاده نکنید . آنها بدون استفاده بوده و آنتن شمارا تقویت نمیکنند .
بدون دیدگاه